tiistai 16. kesäkuuta 2015

Strömsö - NOT

Tiedätkö sen tunteen...kun kaikki ei mene ihan putkeen. Ei lähellekään niinkuin Strömsössä. Mut ku painaa vaan eteenpäin, niin kyllä se siitä. ;)

Huonekaluja meillä huolletaan laidasta laitaan. Tässä hyvä esimerkki millainen muutos voi olla vanhassa uudessa 90-luvun pöydässä.

Tarina alkoi siitä, kun asiakas toi pöydän verstaalle ja toivoi sen maalattavan valkoiseksi. No lasihan pitää saada pois ja ruvettiin sitä sitten nostamaan, mutta sepäs olikin vuosien saatossa jämähtänyt kiinni reunaan. Asiakkas oli sitä mieltä, että jos on mennäkseen rikki, niin menee. Joten muutaman hetken irvisteltyäni lasi lähti kivineen irti ja vieläpä ehjänä...kunnes...


 ....oltiin laittamassa lasia takaisin paikoilleen niin se tapahtui..lasi kolahti ja klingkling kivet oli pitkin poikin. Eihän siinä mitään mutta juuri oli asiakkaalle ilmoitettu, että lasi saatiin ehjänä irti. XD No siinä sitten hetken tuumailtuani totesin, että katotaan nyt mitä tästä kehittyy. Päätin sitten, että enpäs soitakaan asiakkaalle, vaan yllätän hänet (onneksi tuttu asiakas, joten uskalsin tämän tehdä). Ja lähdin kehittelemään asiaa eteenpäin. Otin kaikki kivet irti ja rupesin maalaushommiin.


Tadaa...Ihan eri pöytä tuli...


Väsäsin kukkasabluunin freehandina koristamaan lasia...

Asiakas halusi molempiin päihin, joten tässä lopputulos sitten on. Uudesta vielä uudempaakin siis. Aina voi tuunata...eikä aina tarvii kaatopaikalle ensin suunnata. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti